A feel for fabric

Kaiken minkä teemme Lauritzonilla, teemme intohimosta ja uteliaisuudesta. Palo uusia materiaaleja ja innovaatioita kohtaan, loputon innostus väreihin ja kuoseihin on tehnyt meistä sen mitä olemme tänä päivänä: yli vuosisadan ikäinen perheyritys, joka tuntee kankaasi. 

Meistä

Kankaat kertovat tarinaamme, niihin kietoutuu muistoja tutusta ja eletystä, paikoista ja ihmisistä. Ne levittäytyvät eteemme luoden ympäristön merkityksellisille uusille hetkille. Me Lauritzonilla olemme omistautuneet tälle – luomaan tiloja, joilla on tarina.

Tässä kerromme tarinamme, arvoistamme ja kuka olemme tänään.

Tarinamme

Yli satavuotiaana perheyrityksenä juuremme ulottuvat syvälle. Kallisarvoinen tieto on välittynyt eteenpäin sukupolvelta toiselle, joka on jalostunut verrattomaksi ja arvokkaaksi ammattitaidoksi.

Lauritzonin perhe

Lauritzon on perheyritys, jossa työskentelee tänä päivänä jo neljäs sukupolvi. Tunnemme toisemme läpikotaisin, mikä tekee meistä erinomaisen tiimin. Pidämme hauskaa yhdessä ja intohimonamme on tuottaa laadukkaita ja kauniita kankaita.

lauritzon

Toimintamme

Olemme satavuotias Helsingissä toimiva suomalainen perheyritys, joka perustettiin Tukholmassa 1900-luvun alussa. Meillä on pitkä kokemus ja paljon tietoa kankaista ja sisustussuunnittelusta, ja suunnittelemme itse omat mallistomme.

Arvomme

Arvomaailmamme määrittelee pitkälti toimintaamme ja sitä, mitä olemme tänä päivänä. Perheyrityksenä sukupolvelta toiselle välittynyt tietotaito on keskeistä yrityksellemme

Vastuullisuus

Vastuullisuus ja kestävä kehitys kuuluvat olennaisesti toimintaamme. Toimimalla vastuullisin menetelmin aina kuitujen valitsemisesta tuotannon loppuun asti, kevennämme asiakkaan taakkaa kestävän tuotteen löytämisessä ja valinnassa.

Tuotemerkkimme

Pyrimme valitsemaan asiakkaillemme kauniita kankaita, jotka ovat kestäviä, helppohoitoisia sekä ympäristöystävällisiä. Kyllä ​​voit saada kaiken!

Lauritzon picture 1
Lauritzon picture 2