Tuotemerkkimme

Pyrimme valitsemaan asiakkaillemme kauniita kankaita, jotka ovat kestäviä, helppohoitoisia sekä ympäristöystävällisiä. Kyllä, ​​voit saada kaiken!

Greencare:

Puhtaan planeetan ja tulevaisuuden puolesta

Greencare-mallistomme koostuu kankaista, joiden valmistuksessa on käytetty kierrätettyjä materiaaleja. Kierrätetty materiaali muutetaan langaksi ja langasta valmistetaan kauniita kankaita, joilla on pienemmät hiilidioksidipäästöt. Suurin osa malliston kankaista on GRS-sertifioituja (Global Recycled Standard), joka takaa sen, että kierrätetyn materiaalin määrä on kankaassa vähintään 20%. Me Lauritzonilla olemme korottaneet greencare-kankaissamme kierrätetyn materiaalin vähimmäismääräksi 50%. Tämä kuitenkin on vähimmäismäärä, sillä useat greencare-kankaamme ovat valmistettu täysin kierrätetystä materiaalista, kuten vaatteista tai meristä kerätyistä muovipulloista: esimerkiksi yhden sohvan verhoilukankaaseen menee noin 170 muovipulloa. Lue lisää sitoutumisestamme kestävään kehitykseen täältä.

Easycare:

Hurraa huolettomuus!

Easycare-mallistomme kankaat ovat erittäin helppohoitoisia, kestäviä ja vesipestäviä. Helppohoitoisuus on kankaiden rakenteen ansiota, sillä easycare-kankaat ovat valmistettu sileistä kuiduista, joten lika ei tartu kuituun, eikä kankaisiin ei ole tarvinnut lisätä jälkikäsittelykemikaaleja. Näin ollen easycare-kankaat ovat turvallisia sekä ihmisille että ympäristölle. Easycare-malliston kankaat ovat Öko-Tex®- ja REACH-sertifioituja.

Contract

Lauritzonilta löydät laajan valikoiman julkitiloihin sopivia funktionaalisia kankaita. Kaikki contract-kankaamme ovat paloturvallisia ja suunniteltu julkisten tilojen laatuvaatimuksiin soveltuen hoivaympäristöistä laivateollisuuteen ja ravintoloihin. Löydät kankaita myös erityisillä ominaisuuksilla, kuten antimikrobisia, likaahylkiviä ja hometta estäviä kankaita, sekä esimerkiksi erityistä valonkestoa tarjoavia materiaaleja. Lauritzon Showroom toimii julkitiloja suunnittelevien ammattilaisten tukena kangas- ja seinäpäällysteratkaisuissa.