Arvomme

Arvomme ovat kaiken toimintamme pohja ja tekevät meistä meidät. Perheyrityksessä sukupolvelta toiselle välittyneet tiedot ja taidot ovat keskeisiä yrityksellemme. Olemme uteliaita kehittymään, toimintamme on luotettavaa ja kannamme vastuun ympäristöstämme.

Luotettavuus

Lupaus luotettavuudesta ylettyy kaikkialle toiminnassamme – toimituksiimme, palveluumme, tuotteisiimme. Voimme ylpeästi seisoa toimintamme takana – se tekee kaikesta vaivattomampaa. 

Uteliaisuus

Olemme rohkeasti uteliaita. Haluamme tietää, tuntea ja kokea, oppia uutta ja toimia parhailla mahdollisilla tavoilla. Vaikka olemme yli satavuotias yritys, uteliaisuutemme pitää meidät nuorena. 

Vastuullisuus

Kestävän kehityksen arvot ovat tärkeä osa toimintaamme. Tarjoamme ekologisia kankaita ja materiaaleja, jotka läpäisevät vastuullisuuskriteerimme ja kestävät kulutusta. Näin helpotamme asiakkaan roolia vastuullisempien valintojen tekemisessä. Lue lisää sitoutumisestamme kestävään kehitykseen täältä. 

Perinne

Yli satavuotiaana perheyrityksenä juuremme ulottuvat syvälle. Sukupolvi toisensa jälkeen on välittänyt eteenpäin kallisarvoista tietoa, joka on jalostunut verrattomaksi ja arvokkaaksi ammattitaidoksi. Tarinamme on keskeinen osa sitä, keitä me olemme. Sen voi nähdä myös tyylissämme – pohjoismaalaisilla juurillamme on vahva vaikutus kankaidemme runsaisiin väreihin ja kuoseihin.