Toimintamme

Olemme satavuotias Helsingissä toimiva suomalainen perheyritys, joka perustettiin Tukholmassa 1900-luvun alussa. Meillä on pitkä kokemus ja paljon tietoa kankaista ja sisustussuunnittelusta, ja suunnittelemme itse omat mallistomme.

Helsingissä suunniteltu

Suunnittelemme ja kuratoimme Helsingin ateljéessa tyyliltään pohjoismaisia sisustustekstiilejä ja -tuotteita yhdessä maailman parhaiden kangasvalmistajien kanssa. Meillä on taito yhdistää loimet ja kuteet tavalla, josta syntyy mitä kauneimman värisiä kankaita, kuoseja ja harmonisia mallistoja. Haemme inspiraatiota luonnosta, ajankohtaisista ilmiöistä sekä ihmisistä ja tunnelmasta ympärillämme.

Arvomme näkyvät värivalinnoissamme, tuotteidemme laadussa ja muotoilussa sekä uusissa innovaatioissamme. Valikoimaamme kuuluu verhoilu- ja verhokankaita koteihin ja julkisiin tiloihin sekä erilaisia sisustustuotteita.

Asiakaspalvelu

Kokemuksemme tyylien, värien ja kuvioiden yhdistelemisestä sekä sisustustekstiilien, kuten verhojen, tyynyjen ja päiväpeitteiden, mittatilaustyöstä ulottuu kauas historiaan ja on nykyään keskeinen osa toimintaamme. Valikoimaamme kuuluu valtava määrä laadukkaita kankaita sekä edustamiemme merkkien tapetteja. Valikoimamme sisältää Lauritzonin oman malliston lisäksi edustamiemme merkkien tuotteita, ja teemme myös sisustusyhteistyötä useiden huippubrändien kanssa.

Haluamme löytää ainutlaatuisen tavan kertoa tarinasi värien ja tekstuurien avulla sekä ohjata sinua kohti uusia sisustusmahdollisuuksia ja rohkeampia päätöksiä. Autamme sinua innostavasti ja ammattitaitoisesti löytämään sopivan kankaan jokaiseen tarpeeseen. Tavoitteemme on tehdä tiloista koteja.

Yhteistyö

Teemme tiivistä yhteistyötä niin arkkitehtien, sisustussuunnittelijoiden, verhoilijoiden, huonekalutehtaiden kuin asiakkaidemmekin kanssa. Lisäksi edustamme ja teemme yhteistyötä Euroopan johtavien huippubrändien kanssa, jotka tarjoavat sisustustuotteita kuluttajille sekä paloturvallisia kankaita, tapetteja ja mattoja sopimusmarkkinoille.

Yksityiskohdat ovat tärkeitä: tiedämme aina, mitä tuotteita meillä on varastossa sekä mitä tuotteemme maksavat ja millaisia erityisominaisuuksia niillä on. Meillä on myös vuosien kokemus työskentelystä erilaisten asiakkaiden kanssa ja erilaisten projektien parissa, joten tiedämme, mikä on paras ratkaisu kuhunkin tarkoitukseen, tilaan ja tilanteeseen. Autamme sinua innostavasti ja ammattitaitoisesti löytämään sopivan kankaan jokaiseen käyttötarkoitukseen.