Väri nro Valencia tuotekuva

Valencia

Julkitiloihin sopiva Valencia verhoilukangas muistuttaa ulkonäöltään ja tunnultaan nahkaa, mutta on myös paloturvallinen.

Leveys: 137 cm
Paino: 650 ± 65 g/m2
Hankauksenkesto: 300.000 Martindale
Paloluokitus: EN 1021 Part 1 & 2, SL1
Koostumus: 100% VINYL, pohja: 100% Hi-Loft Polyester

Pesuohjeet

Käytä puhdistukseen mietoa saippuaa ja kosteaa vaaleaa liinaa. Myös vinyylille tarkoitetut puhdistusaineet voivat toimia, mutta huomioithan, että vahvat pesuaineet saattavat vaurioittaa ja heikentää kangasta. Vinyyli tulisi puhdistaa säännöllisesti kausittain pysyäkseen hyvänä ja estääkseen mahdollisen lian kertymisen ja epäpuhtaudet. Tahrat tulisi puhdistaa viipymättä välttääksesi mahdolliset pysyvät tahrat. Vaaleampiin sävyihin voi tarttua väriä esim. denim farkuista tai muista vaatteista.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa. Osastot: , .

Tuotekuvaus

Julkitiloihin sopiva Valencia verhoilukangas muistuttaa ulkonäöltään ja tunnultaan nahkaa, mutta on myös paloturvallinen. Kankaassa on käytetty Permablok 3 -viimeistystä. Permablok 3 -päällystys suojaa kangasta bakteereilta, kulutukselta ja tahroilta, mikä tekee kankaasta helposti puhdistettavan. Kangas kestää hyvin viileää lämpötilaa, mutta halkeilua voi esiintyä jos lämpötila alittuu alle -23°c.

Valencia -mallistossa on uusi valkoinen väri 9607 Pure White. Kartoissa väri on merkattu PLUS+ -merkillä. Permablok-käsittelyn lisäksi tässä värissä on PLUS+ -viimeistely. Se on suojaava lisä estämään likaa ja tahroja tarttumasta valkoisen kankaan pintaan ja tämä käsittely helpottaa myös kankaan puhdistusta.

 

 

 

 

Värivaihtoehdot