Väri nro Silvertex tuotekuva

Silvertex

Permablok3-kokoelman Silvertex vinyylikangas on tyylikäs ja yksinkertainen sekä käyttöominaisuuksiltaan erinomainen vaihtoehto julkitilaverhoiluun.

Leveys: 137 cm
Paino: 685 g/m2
Hankauksenkesto: 300 000 Martindale Martindale
Värin valonkesto: Erinomainen 7 /8
Viimeistys: Permablok3, Antifungal Protection, Antibacterial Protection, Antimyotic Protection
Paloluokitus: EN 1021-1+2, (SL1), IMO A652(16)
Koostumus: 100% Vinyl, taustakangas 100% PES Hi-Loft²™
Design: Studio Lauritzon´s

Pesuohjeet

Käytä puhdistukseen mietoa saippuaa ja kosteaa vaaleaa liinaa. Myös vinyylille tarkoitetut puhdistusaineet voivat toimia, mutta huomioithan, että liian vahvat pesuaineet saattavat vaurioittaa ja heikentää kangasta. Vinyyli tulisi puhdistaa säännöllisesti kausittain jotta sen pinta säilyy hyvänä. Säännöllinen puhdistus estää lian kertymisen ja epäpuhtaudet. Tahrat tulisi puhdistaa viipymättä tahranpoistotaulukon ohjeiden mukaan välttääksesi pysyvät tahrat. Vaaleampiin sävyihin voi tarttua väriä esim. denim-farkuista tai muista tummista vaatteista. Valkoisessa värissä Pure White 107-9607 on Advanced Vinyl Protection PLUS+ suojaava viimeistely.

Tuotetunnus (SKU): 307. Osastot: , .

Tuotekuvaus

Permablok3-kokoelman Silvertex vinyylikangas on tyylikäs ja yksinkertainen sekä käyttöominaisuuksiltaan erinomainen vaihtoehto julkitilaverhoiluun. Himmeästi hohtava mattamainen pinta antaa kankaalle arvokkaan ilmeen, ja monipuolisesta värikartasta löytyy sekä klassisia että ajankohtaisia sisustusvärejä.

 

Silvertex upeat uutuussävyt.

Paloturvallisen Permablok3-kokoelman kaikissa vinyylikankaissa on Permablok3-antibakteeripinnoite. Pinnoite suojaa kangasta kolmelta suurimmalta terveydenhuollon ja sairaalaympäristön ongelmalta: bakteereilta, lialta ja kulutukselta. Tämän Permablok3 viimeistelyn ansiosta Silvertex soveltuu erinomaisesti erittäin vaativiin olosuhteisiin kuten vanhainkoteihin, sairaaloihin ja muihin hoivaympäristöihin sekä pikaruokala- ja ravintolasisustuksiin. Permablok3 vinyylikankaat ovat vedenpitäviä, pakkasenkestäviä ja niissä on erinomainen värin valokesto.

Ensisijainen hoito ja puhdistus kostealla valkoisella liinalla sekä pesemiseen käyttäen mietoa saippuaa tai vinyylikankaille tarkoitettuja puhdistusaineita.

Syksystä 2019 alkaen tehdas luopui kankaan Silverguard-viimeistyksestä, jatkaen vihreämpien raaka-aineiden ja valmistusprosessien parissa ja siten mahdollistaakseen tuotteiden ympäristöystävällisyyden.

 

 

 

 

 

Värivaihtoehdot