Väri nro Silvertex tuotekuva

Silvertex

Permablok3-kokoelman Silvertex-kangas on tyylikäs ja yksinkertainen sekä käyttöominaisuuksiltaan erinomainen vaihtoehto julkitilaverhoiluun.

Leveys: 137 cm
Hankauksenkesto: 300 000 Martindale Martindale
Värin valonkesto: Erinomainen 7 /8
Viimeistys: Antimicrobial Protection, Antibacterial Protection, Antimyotic Protection, Silverguard Silver Ion Protection
Paloluokitus: EN 1021-1+2, (SL1), IMO A652(16)
Koostumus: 100% vinyl
Design: Studio Lauritzon´s

Pesuohjeet

Pese miedolla saippualla ja vedellä. Huuhtele puhtaalla vedellä ja painele kuivaksi pehmeällä valkoisella puuvillakankaalla. Tahrat kuten rasva, veri, aurinkorasva, liitu tai vesiliukoinen tussi lähtevät vinyylipinnasta helposti pyyhkimällä.

Tuotetunnus (SKU): 307. Osastot: , .

Tuotekuvaus

Permablok3-kokoelman Silvertex-kangas on tyylikäs ja yksinkertainen sekä käyttöominaisuuksiltaan erinomainen vaihtoehto julkitilaverhoiluun. Himmeästi hohtava mattamainen pinta antaa kankaalle arvokkaan ilmeen, ja monipuolisesta värikartasta löytyy sekä klassisia että ajankohtaisia sisustusvärejä. Huomaa myös Silvertexin upeat uutuussävyt!

Paloturvallisen Permablok3-kokoelman kaikissa kankaissa on Permablok3-antibakteeri-, antimikrobi- ja homeenestokäsittely. Silvertex-kankaassa on lisäksi edistyksellistä teknologiaa hyödyntävä Silverguard-hopeaionikäsittely, jonka tehokkuus perustuu hopeaionien luontaiseen kykyyn eliminoida mikro-organismeja ja siten ehkäistä hajuja ja tahroja aiheuttavia bakteerikasvustoja. Näiden viimeistyskäsittelyiden ansiosta kangas soveltuu erinomaisesti erittäin vaativiin olosuhteisiin kuten esimerkiksi sairaaloihin, vanhainkoteihin ja muihin hoivaympäristöihin sekä pikaruokala- ja ravintolasisustuksiin. Permablok3-kankaat ovat vedenpitäviä, pakkasenkestäviä ja niissä on erinomainen värin valonkesto.

Kaikkien Permablok3-kokoelman kankaiden puhdistukseen voi käyttää desinfiointiaineita tai alkoholiliuoksia. Sopivia desinfiointiaineita ovat esimerkiksi cosiMed, Henkel-Ecolabin Incidin-sarja, B. Braun Melsungen Melisep, Quatohex ja Melsitt, sekä Schulke & Mayrin Esemfix. Tarkempi lista pyydettäessä.

Värivaihtoehdot