Väri nro 11726

Medea

Medea on rouheapintainen puuvillakangas, joka soveltuu verhoiluun, irtopäällisiin ja tyynyihin. Kankaasta on saatavilla runsaasti ei värivaihtoehtoja.

Leveys: 140 cm
Paino: 480 g/m2
Hankauksenkesto: 30000 Martindale
Pillinki: Ei nyppyynny 5/5
Värin valonkesto: 3-5
Kutistuminen: 2
Viimeistys: sanforoitu
Paloluokitus: EN 1021-part 1, (SL2)
Koostumus: 100 % CO
Design: Studio Lauritzon's

Pesuohjeet

Tuotetunnus (SKU): 764. Osasto: .

Tuotekuvaus

Medea on rouheapintainen puuvillakangas, joka soveltuu verhoiluun, irtopäällisiin ja tyynyihin. Kankaasta on saatavilla runsaasti ei värivaihtoehtoja.

 

Hoito- ja pesuohjeet

Kaikki luonnonkuitukankaat ovat synteettisiä kankaita herkempiä. Huomioi huolellisesti alla mainittuja hoito-ohjeita ja ominaisuuksia.

Medea kankaan voi pestä 30°-asteessa käyttäen pesukoneen erittäin varovaista hienopesuohjelmaa, mutta mahdollisten pesuraitojen välttämiseksi suosittelemme käytettävän koneen käsinpesuohjelmaa. Vältä kovaa linkousta. Pesuraitoja voi ilmestyä varsinkin tummissa sävyissä. Samasta syystä pesukonetta ei saa täyttää liian täyteen. Parempi on pestä aina pienempiä määriä kerrallaan, runsaassa vesimäärässä. Suuremmat kappaleet, kuten huonekalun runko-osat on hyvä pestä erillisessä astiassa tai viedä pesulaan pestäväksi. Mikäli kangas pesetetään pesulassa, on turvallisinta valita kuivapesu.

Koska luonnonkuitukankaat voivat haalistua hieman jokaisen pesun yhteydessä, suosittelemme mahdollisten värierojen välttämiseksi kaikkien lähekkäin olevien päällisosien pesua yhdellä kertaa. Kankaan puhdistaminen paikallisesti ei ole suositeltavaa, sillä pesty alue voi jäädä muuta kangasta vaaleammaksi.

Luonnonkuitukankaat kutistuvat aina enemmän kuin synteettisistä materiaaleista valmistetut kankaat.  Tämä voi tuottaa ongelmia varsinkin suurien päällisten takaisin asettamisessa huonekalun päälle. Asettaminen onnistuu parhaiten, kun kangas on vielä kostea ja antaa paremmin myöten, kuin kuivana. Kutistumisen, haalistumisen ja pesuraitojen estämiseksi suosittelemme kuivapesua. Vältä kovaa valoa, varsinkin suoraa auringonvaloa. Silitys kankaan nurjalta puolelta tai valkoisen silitysliinan läpi.

Kangas on poistumassa valikoimastamme. Tarkistathan saatavuuden.

 

Värivaihtoehdot