Väri nro Lucca colors

Lucca

Samettisen pehmeä

Leveys: 140 cm ± 2 cm
Paino: 480 g/m2
Hankauksenkesto: 45.000 Martindale
Pillinki: 4/5
Paloluokitus: EN 1021-1, SL2
Koostumus: 66 % PAN, 34 % PES
Design: Studio Lauritzon´s

Pesuohjeet

Pesu käsin tai erittäin varovaisella pesuohjelmalla. Kankaan harjaaminen tai imurointi harjasuulakkeella on kiellettyä, sillä ne voivat vahingoittaa kankaan pintaa.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa. Osastot: , .

Tuotekuvaus

Samettimainen Lucca on kudottu, nukkapintainen verhoilukangas. Kangas on kudottu chenillelangasta, mikä tekee siitä ihanan pehmeän. Luccan sävykartta pitää sisällään kauniita maanläheisiä ja murrettuja sävyjä. Kangas soveltuu mainiosti huonekalujen, irtopäällisten ja tyynyjen verhoiluun.

Hoito- ja pesuohjeet

Pesu käsin tai erittäin varovaisella pesuohjelmalla. Imuroi varovasti huonekalusuulakkeella. Kankaan harjaaminen tai imurointi harjasuulakkeella on kiellettyä, sillä ne voivat vahingoittaa kankaan pintaa. Vältä suoraa auringonvaloa.

Tahrojen poisto: Pyri puhdistamaan nestemäiset tahrat heti liikaantumisen yhteydessä. Pyyhi tahran reunoilta kohti tahran keskustaa imukykyisellä liinalla tai paperipyyhkeellä varovaisesti ilman hankaamista. Jos tahra vaatii lisäpuhdistusta pyyhi kankaan pinta mikrokuituliinalla ja lämpimällä saippuavesiliuoksella ilman painamista. Anna liuoksen vaikuttaa 15min ja pyyhi saippuajäämät varovasti kostealla mikrokuituliinalla. Kuivaa kangas vaakatasossa. Kankaan kuivaaminen hiustenkuivaajalla tai muulla lämmittimellä on kiellettyä.

Kankaan käsinpesu: Upota kangas lämpimään saippuavesiliuokseen ja pese kangas välttäen hankaamista. Käytä pehmeää sientä jos tarpeen. Huuhtele kangas perin pohjin irrottaaksesi saippuajäämät. Kuivaa kangas sileänä vaakatasossa. Kuivaaminen hiustenkuivaajalla tai muulla lämmittimellä on kielletty.

Värivaihtoehdot