Väri nro 9901

Alcantara Starlite

Metallinhohtoiset pienet pilkut koristavat tätä trendikästä Alcantara-uutuutta. Kangas sopii yhdistettäväksi Alcantara Relaxin kanssa.

Leveys: 142 cm
Raportti: Horizontal: 0,8cm Vertical: 0,8cm
Paino: 340 g/m2
Hankauksenkesto: 20000 Martindale
Pillinki: Ei nyppyynny
Värin valonkesto: Erittäin hyvä 4 /5
Paloluokitus: EN 1021-part1, (SL2)
Koostumus: 68% PES, 32% PU

Pesuohjeet

Alcantara pysyy uuden veroisena kun kankaan imuroi säännöllisesti, pyyhkii aika ajoin kostealla ja harjaa kevyesti pehmeällä harjalla. Irtopäälliset on helppo pestä koneessa. Kiinteä verhoilu voidaan puhdistaa hellävaraisesti kostealla puhtaalla valkoisella kankaalla tai sienellä. Poista ensin irtolika varovasti kankaasta. Vesipesua suositellaan.

Tuotetunnus (SKU): 90. Osasto: .

Tuotekuvaus

Metallinhohtoiset pienet pilkut koristavat tätä trendikästä Alcantara-uutuutta. Kangas sopii yhdistettäväksi Alcantara Relaxin kanssa. Starliten hankauksenkesto (Martindale end point) on 150 000, kuten muissakin Alcantara-laaduissa. Tuotetiedoissa olemme ilmoittaneet Martindale-lukemaksi 20 000, jolloin kankaan kuvioinnissa ei ole havaittavissa oleellista muutosta. Starlite sopii verhoilukankaaksi yleiseen kotikäyttöön.

Olemme uusimassa Starlite-laatumme paloturvalliseksi. Uusimme samalla värikartan, ja osa tällä sivulla esitellyistä väreistä jäävät pois. Ole hyvä ja tarkista saatavuus.

Värivaihtoehdot