Väri nro

Alcantara Shape

Alcantara Shape on erittäin helppohoitoinen verhoilukangas, joka sopii ominaisuuksiensa puolesta hyvin lapsiperheille ja tiloihin, joissa on lemmikkieläimiä.

Leveys: 142 cm + 2 cm
Hankauksenkesto: >100.000 end point Martindale
Pillinki: >4/5
Värin valonkesto: >5/8 blue scale
Paloluokitus: EN 1021-1, SL2
Koostumus: PES 71% PU 29%

Pesuohjeet

Puhdista kangas imuroimalla tai kostealla liinalla pyyhkien. Poista tahrat ja lika välittömästi likaantumisen jälkeen ja vältä liiallista hankaamista. Pesuaineeksi suosittelemme mietoa saippuaa tai Alcantaralle tarkoitettuja puhdistusaineita.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa. Osastot: , .

Tuotekuvaus

Alcantara Shape on erittäin helppohoitoinen verhoilukangas, joka sopii ominaisuuksiensa puolesta hyvin lapsiperheille ja tiloihin, joissa on lemmikkieläimiä. Kankaassa on pehmeä ja mokkamainen pinta, joka ei piirrä. Shape ei kerää pölyä ja sopii siksi myös hyvin myös allergikoille. Kankaan erittäin laajasta värikartasta löydät sekä neutraaleja, että kirkkaita sävyjä laidasta laitaan.

Alcantara on yksi markkinoiden kestävimmistä verhoilumateriaaleista. Alcantara on Oekotex -sertifioitu materiaali, eli tuotteessa ei ole haitallisia torjunta-aineita, raskasmetalli- tai formaldehydijäämiä. Alcantara on myös hiilineutraali.

Alcantara Shapen paloturvallinen ja julkitiloihin sopiva versio on nimeltään Alcantara Avant.

 

Alcantara®

– Innovatiivinen ja monipuolinen

– Kestävä ja ajaton

– Pehmeä tunnultaan

– Vahva ja pestävä

– Hiilineutraali &
Oeko-Tex®-sertifioitu

 

Värivaihtoehdot