Alaska

Alaska on miellyttävän tuntuinen panamasidoksinen yksivärinen huonekalukangas. Kankaassa on kaunis farkkumainen meleeraus pinnassa.

Leveys: 140 cm
Paino: 290 g/m2
Hankauksenkesto: 23500 Martindale
Pillinki: Ei nyppyynny 4 /5
Värin valonkesto: Erinomainen, 4,5
Kutistuminen: 3%
Paloluokitus: EN 1021-part1, (SL 2)
Koostumus: 100 % CO
Design: Studio Lauritzon´s

Pesuohjeet

Tuotetunnus (SKU): 56. Osasto: .

Tuotekuvaus

Alaska on miellyttävän tuntuinen panamasidoksinen yksivärinen huonekalukangas. Kankaassa on kaunis farkkumainen meleeraus pinnassa. Alaskassa on harmoninen ja laaja värikartta. Kangas soveltuu hyvin verhoiluun ja irtopäällisiksi sekä peittäväksi verhokankaaksi.

Kuvat, joissa on useampia värejä, ovat vanhasta värikartasta. Vuoden 2014 värikartan kankaat on kuvattu yksitellen.

Kangas on poistumassa valikoimastamme. Tarkistathan saatavuuden.

Hoito- ja pesuohjeet

Kaikki luonnonkuitukankaat ovat synteettisiä kankaita herkempiä. Huomioi huolellisesti alla mainittuja hoito-ohjeita ja ominaisuuksia.

Alaska kankaan voi pestä 30°-asteessa käyttäen pesukoneen erittäin varovaista hienopesuohjelmaa, mutta mahdollisten pesuraitojen välttämiseksi suosittelemme käytettävän koneen käsinpesuohjelmaa. Vältä kovaa linkousta. Pesuraitoja voi ilmestyä varsinkin tummissa sävyissä. Samasta syystä pesukonetta ei saa täyttää liian täyteen. Parempi on pestä aina pienempiä määriä kerrallaan, runsaassa vesimäärässä. Suuremmat kappaleet, kuten huonekalun runko-osat on hyvä pestä erillisessä astiassa tai viedä pesulaan pestäväksi. Mikäli kangas pesetetään pesulassa, on turvallisinta valita kuivapesu.

Koska luonnonkuitukankaat voivat haalistua hieman jokaisen pesun yhteydessä, suosittelemme mahdollisten värierojen välttämiseksi kaikkien lähekkäin olevien päällisosien pesua yhdellä kertaa. Kankaan puhdistaminen paikallisesti ei ole suositeltavaa, sillä pesty alue voi jäädä muuta kangasta vaaleammaksi.

Luonnonkuitukankaat kutistuvat aina enemmän kuin synteettisistä materiaaleista valmistetut kankaat.  Tämä voi tuottaa ongelmia varsinkin suurien päällisten takaisin asettamisessa huonekalun päälle. Asettaminen onnistuu parhaiten, kun kangas on vielä kostea ja antaa paremmin myöten, kuin kuivana. Kutistumisen, haalistumisen ja pesuraitojen estämiseksi suosittelemme kuivapesua. Vältä kovaa valoa, varsinkin suoraa auringonvaloa. Silitys kankaan nurjalta puolelta tai valkoisen silitysliinan läpi.

Värivaihtoehdot