Värderingar

Genom att erbjuda tyger och material som uppfyller våra kriterier för högkvalitet och ansvarstagande hjälper vi våra kunder att fatta ett mer medvetet beslut. Vi står stolt bakom allt vi gör. Läs mer om våra värdegrunder.

Pålitlighet

Vårt pålitlighetslöfte omfattar alla våra tjänster, oavsett om det handlar om leverans, kundservice eller själva produkterna. Vi står stolt bakom allt vi gör. Det gör saker och ting lite enklare, eller hur?

Nyfikenhet

Vi har alltid haft modet att vara nyfikna och djärva. Vi vill veta, känna och uppleva. Fortsätta att lära oss och bedriva verksamhet på bästa möjliga sätt. Även om vårt företag är mer än hundra år gammalt ser vår nyfikenhet till att vi bevarar vår ungdom.

Hållbarhet

Hållbarhet är ett viktigt värde i vår verksamhet. Genom att erbjuda tyger och material som uppfyller våra kriterier för beständighet och ansvarstagande hjälper vi våra kunder att fatta ett mer medvetet beslut. Läs mer om vårt engagemang för hållbarhet här.

Arv

Eftersom vårt familjeföretag har funnits i hundra år har vi djupa rötter. Generation efter generation har fört vidare värdefulla kunskaper, och dessa utgör vår djupa expertis. Detta arv är en grundläggande del av vilka vi är. Det syns även i vår stil – våra nordiska rötter har ett starkt inflytande på våra färger och mönster.