Ehdot

YLEISET EHDOT

Nämä ehdot koskevat sinua, kun teet tilauksen Lauritzonilta verkkosivun www.lauritzon.fi kautta. Vierailemalla sivustolla ja tekemällä tilauksia verkkokaupassamme asiakas hyväksyy nämä ehdot ja sitoutuu noudattamaan niitä.

Asiakkaan tulee olla vähintään 18-vuotias ja hänellä on oltava pysyvä postitoimitusosoite verkkokaupan toimitusalueella voidakseen tehdä tilauksia. Esimerkiksi postilokero-osoitteita, hotelleja ja muita vastaavia väliaikaisia osoitteita ei pidetä pysyvinä osoitteina.

Lauritzon käsittelee asiakkaiden henkilötietoja Lauritzonin tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla.

 

SOPIJAPUOLESI

Verkkokaupan tuotteita myy Oy S.W. Lauritzon & Co Ab. Yhteystietomme ovat:

Oy S.W. Lauritzon & Co Ab (Y-tunnus 0104257-9)
Osoite: Teerisuonkuja 6, 00700 Helsinki
Sähköposti: [email protected]
 Puhelin: +358 9 7771800

 

HINNAT JA ALV

Tuotteiden hinnat ilmoitetaan tuote-esittelyjen yhteydessä. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 % sekä kotimaassa että EU:n sisällä.

Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

 

TILAAMINEN

Tuotteet tilataan verkosta www.lauritzon.fi.

Saat tilauksen tekemisen jälkeen tilauskuitin, josta käyvät ilmi tilatut tuotteet, tilauksen hinta ja toimituskulut. Kun olemme käsitelleet tilauksesi, se vahvistetaan sähköpostitse, ja siinä kerrotaan myös arvioitu toimituspäivä.

Jos olet tilannut noutotoimituksen, paketti toimitetaan lähimpään noutopisteeseen. Saat lähetysilmoituksen sähköpostitse heti, kun paketti on lähetetty. Ilmoituksesta saat seurantanumeron ja lähetyksen tiedot, joista selviää esim. noutopaikka.

Jotta saat tilauskuitin, tilausvahvistuksen ja lähetysilmoituksen, sinun on annettava sähköpostiosoite tilauksen yhteydessä.

Asiakas hyväksyy jokaisen tilauksen toimitusehdot.

 

MAKSUT

Käytämme Klarnaa ja Paytrailia maksupalveluntarjoajina verkkokauppamme maksutapahtumissa.

KLARNA

Käytämme Klarnan palveluita kaikissa verkkokauppamaksuissamme. Käyttämällä Klarnaa hyväksyt Klarna AB:n (556737-0431, Sveavägen 46, 11134 Tukholma) ehdot, jotka löydät kassalla. Jos sinulla on kysyttävää maksusta, ota yhteyttä suoraan Klarnan asiakaspalveluun 09-425 99 771 (ma-pe 8:00-18:00).

Tarjoamme seuraavat Klarnan maksutavat:

Maksa heti
 Voit valita joko kortilla tai pankkisiirrolla maksamisen.

Maksa myöhemmin
 Maksu suoritetaan vasta toimituksen vastaanottamisen jälkeen.

Jaa maksu
Maksu voidaan jakaa enintään 6 kuukaudelle.

Lue lisää Klarna-maksupalvelusta osoitteessa www.klarna.com

PAYTRAIL

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot

TOIMITUS

Toimitusalueet
Myymme tuotteita kuluttajille ja yrityksille Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Belgiassa, Alankomaissa, Itävallassa, Tšekissä, Ranskassa, Saksassa, Kreikassa, Irlannissa, Italiassa, Puolassa, Portugalissa ja Espanjassa.

Emme toimita Ahvenanmaalle tällä hetkellä. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos asut toimitusalueen ulkopuolella ja haluat ostaa tuotteen.

Toimitusajat
Pyrimme käsittelemään tilaukset 1-2 päivän kuluessa tilauksen saapumisesta ja toimittamaan ne asiakkaalle Postin (Suomessa) tai PostNordin (kaikissa EU-maissa) kautta. Kampanjat, viikonloput ja pyhäpäivät voivat vaikuttaa toimitusaikoihin. Huomaathan, että joillakin tuotteilla voi olla erillinen toimitusaikataulu, joka voi olla pidempi kuin aiemmin mainittu toimitusaika. Jos näin on, tämä on ilmoitettu kyseisen tuotteen kohdalla.

Toimituskulut
Toimitustavat ja palvelut päivittyvät automaattisesti toimitusosoitteen mukaan. Valitun toimituspalvelun hinta lisätään tilauksen hintaan. Yli 150€ tilaukset toimitetaan veloituksetta.

Toimitustavat

Suomi
Suomen sisällä tilaukset toimittaa Posti ja PostNord. Toimituskulut ovat:

Postin pakettipiste 6,90€
Postin kotiinkuljetus 14,90€
PostNord Mypack 6,90€
Postin NordKotiin toimitus 8,90€

EU-maat (Suomi, Ruotsi, Tanska, Belgia, Alankomaat, Itävalta, Tšekki, Ranska, Saksa, Kreikka, Irlanti, Italia, Puola, Portugali ja Espanja)

 Tilaukset EU-maissa toimittaa Postnord. Toimituskulut ovat:
PostNord Mypack EU 11,90
PostNord kotiinkuljetus EU 14,90€
Lisäämme pian myös DHL:n toimitustavaksi.

 

PALAUTUKSET

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Jos haluat vaihtaa tuotteen, sinun tulee palauttaa käyttämätön tuote alkuperäisessä kunnossaan Lauritzonille ja tehdä uusi tilaus verkkokaupasta.

Kun tuote on palautettu ohjeiden mukaisesti, hyvitämme ostettujen tavaroiden täyden hinnan ilman tilauksen toimituskuluja. Palautus on maksutonta.

Paketin noutamatta jättäminen ei riitä syyksi kaupan peruuttamiseen. Mikäli pakettia ei noudeta tai vastaanoteta ja logistiikkayritys palauttaa sen lähetyspaikkaan, veloitamme 10€ palautusmaksun.

Tarkemmat palautusohjeet löydät erilliseltä sivultamme.

REKLAMAATIOT
Reklamaatiot tulee tehdä 14 päivän kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta. Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä osoitteeseen [email protected] saadaksesi tarkemmat palautus- ja palautusohjeet.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ
Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse +358 9777 1800. Olemme avoinna ma-pe klo 8-16.

MUUTA
Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Ennen tilauksen tekemistä asiakkaan tulee lukea sovellettavat toimitusehdot.

LAKI
Tähän Sopimukseen sovelletaan Suomen lakeja.