Blue Nights

Lauritzon oli näkyvästi mukana Tea Ekengren-Saurénin Bluenights-projektissa, missä näyttämönä olivat maailman tunnetuimmat kilpapurjehdusareenat ja työkaluna suomalaisen veneenrakennustaidon huippunäyte, Swan 45.

Aikanaan kun suositut perheveneet kuten H-vene ja Kansanvene aktivoituivat myös kilparadoilla, mukaan tulleita vähemmän vakavia haastajia pilkattiin niiden kukkaverhoista, jotka iloisesti lepattivat kajuutassa kesken kiihkeän kilpapurjehduksen. Mutta Lauritzon on ennakkoluulottomasti vienyt kukkakuviot Blue Nightsin isopurjeeseen asti ja niinpä tämä hi-tech raaseri erottui loistavasti näyttävässä Swan 45?laivueessa tämän tavaramerkkinsä ansiosta. Naiskippari ja kukkakuvio hiilikuitu-isopurjeessa antoivat sopivaa tasapainoa muuten niin miesvaltaiselle ja teknisorientoituneelle toiminnalle!

Blue Nights on kahden ensimmäisen sesonkinsa aikana kiertänyt niin Itämeren, Välimeren kuin Englanninkin vesien tunnetuimmissa kilpailuissa, kouluttanut uutta miehistöä ja antanut lukuisille suomalaispurjehtijoille ainutlaatuisia kokemuksia ja elämyksiä kansainvälisestikin huippukovassa seurassa.

Yhteistyökumppaneille Blue Nights tarjoaa ainutlaatuista näkyvyyttä kansainvälisillä vesillä sekä huipputason puitteet onnistuneille asiakastilaisuuksille tai omiin tiimikoulutusohjelmiin.

www.bluenights.fi

Blue Nights
– Swan 45, rakentaja Nautor Swan, Pietarsaari
– Pituus 13.5m
– Paino 10 tonnia
– Maston korkeus vedenpinnasta 19m
– Maximi purjepinta-ala: 250 neliömetriä
– Purjekankaat: hiilikuitu-kevlar vahvisteisia laminaattikankaita
– Miehistö kilpailussa: 11
– Luokkasääntö edellyttää, että omistaja ajaa venettä kilpailuissa