Väri nro 4007

Square

Permablok3-kokoelman Square on kestävä ja laadukas verhoilukangas.

Leveys: 137 cm
Hankauksenkesto: 100000 Martindale
Värin valonkesto: Erinomainen 7 /8
Viimeistys: Antimicrobial Protection, Antibacterial Protection, Antimyotic Protection
Paloluokitus: EN 1021-1+2, SL 1, IMO A652(16)
Koostumus: 100% vinyl
Design: Studio Lauritzon´s

Pesuohjeet

Pese miedolla saippualla ja vedellä. Huuhtele puhtaalla vedellä ja painele kuivaksi pehmeällä valkoisella puuvillakankaalla. Tahrat kuten rasva, veri, aurinkorasva, liitu tai vesiliukoinen tussi lähtevät vinyylipinnasta helposti pyyhkimällä.

Tuotetunnus (SKU): 306. Osasto: .

Tuotekuvaus

Permablok3-kokoelman Square on kestävä ja laadukas verhoilukangas. Valo ja heijastukset leikkivät kankaan ruutukuvioidussa pintastruktuurissa kauniisti, mikä tekee kankaan pinnasta eloisan ja juhlavan.

Paloturvallisen Permablok3-kokoelman kaikissa kankaissa on Permablok3-antibakteeri-, antimikrobi- ja homeenestokäsittely, minkä ansiosta kankaat soveltuvat erinomaisesti erittäin vaativiin olosuhteisiin kuten esimerkiksi sairaaloihin, vanhainkoteihin ja muihin hoivaympäristöihin sekä pikaruokala- ja ravintolasisustuksiin. Permablok3-kankaat ovat vedenpitäviä, pakkasenkestäviä ja niissä on erinomainen värin valonkesto.

Kaikkien Permablok3-kokoelman kankaiden puhdistukseen voi käyttää desinfiointiaineita tai alkoholiliuoksia. Sopivia desinfiointiaineita ovat esimerkiksi cosiMed, Henkel-Ecolabin Incidin-sarja, B. Braun Melsungen Melisep, Quatohex ja Melsitt, sekä Schulke & Mayrin Esemfix. Tarkempi lista pyydettäessä.

Värivaihtoehdot