Väri nro Beige 2761

Scribe

Scribe on Permablok3-kokoelman laadukas ja kestävä verhoilukangas kauniilla luontoaiheisella kuosilla.

Leveys: 137 cm
Hankauksenkesto: 100000 Martindale
Värin valonkesto: Erinomainen 7 /8
Viimeistys: Antimicrobial Protection, Antibacterial Protection, Antimyotic Protection
Paloluokitus: EN 1021-1+2, (SL1), IMO A652(16)
Koostumus: 100% vinyl
Design: Studio Lauritzon´s

Pesuohjeet

Pese miedolla saippualla ja vedellä. Huuhtele puhtaalla vedellä ja painele kuivaksi pehmeällä valkoisella puuvillakankaalla. Tahrat kuten rasva, veri, aurinkorasva, liitu tai vesiliukoinen tussi lähtevät vinyylipinnasta helposti pyyhkimällä.

Tuotetunnus (SKU): 304. Osasto: .

Tuotekuvaus

Scribe on Permablok3-kokoelman laadukas ja kestävä verhoilukangas kauniilla luontoaiheisella kuosilla. Himmeästi hohtava pinta tekee kankaasta näyttävän julkitilakankaan, ja värikartasta löytyy vaihtoehtoja yhtä lailla perinteisiin kuin trendikkäisiin ympäristöihin.

Paloturvallisen Permablok3-kokoelman kaikissa kankaissa on Permablok3-antibakteeri-, antimikrobi- ja homeenestokäsittely, minkä ansiosta kankaat soveltuvat erinomaisesti erittäin vaativiin olosuhteisiin kuten esimerkiksi sairaaloihin, vanhainkoteihin ja muihin hoivaympäristöihin sekä pikaruokala- ja ravintolasisustuksiin. Permablok3-kankaat ovat vedenpitäviä, pakkasenkestäviä ja niissä on erinomainen värin valonkesto.

Kaikkien Permablok3-kokoelman kankaiden puhdistukseen voi käyttää desinfiointiaineita tai alkoholiliuoksia. Sopivia desinfiointiaineita ovat esimerkiksi cosiMed, Henkel-Ecolabin Incidin-sarja, B. Braun Melsungen Melisep, Quatohex ja Melsitt, sekä Schulke & Mayrin Esemfix. Tarkempi lista pyydettäessä.

Värivaihtoehdot