Maglia

Maglia on vinyyliä, mutta sen ulkonäkö muistuttaa kudottua kangasta.

Leveys: 137 cm
Paino: 680 g/m2
Hankauksenkesto: 100.000 Martindale
Paloluokitus: EN 1021 Part 1 & 2, SL1
Koostumus: 100% Vinyyli, Uretaani pinnoite

Pesuohjeet

Käytä puhdistukseen mietoa saippuaa ja kosteaa vaaleaa liinaa. Myös vinyylille tarkoitetut puhdistusaineet voivat toimia, mutta huomioithan, että vahvat pesuaineet saattavat vaurioittaa ja heikentää kangasta. Vinyyli tulisi puhdistaa säännöllisesti kausittain pysyäkseen hyvänä ja estääkseen mahdollisen lian kertymisen ja epäpuhtaudet. Tahrat tulisi puhdistaa viipymättä välttääksesi mahdolliset pysyvät tahrat. Vaaleampiin sävyihin voi tarttua väriä esim. denim farkuista tai muista vaatteista.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa. Osastot: , , .

Tuotekuvaus

Tekstuuripintainen Maglia on paloturvallinen, ftalaattivapaa verhoilumateriaali, joka sopii sekä julkitiloihin, veneiden verhoiluun, ulkotiloihin, että kotiin. Materiaaliltaan Maglia on vinyyliä, mutta sen ulkonäkö muistuttaa kudottua kangasta. Erilaisten käsittelyjen ansiosta Maglia on anti-staattinen, anti-bakteerinen ja kestävä.

Kankaassa on käytetty Permablok 3 -viimeistystä. Permablok 3 -päällystys suojaa kangasta bakteereilta, kulutukselta ja tahroilta, mikä tekee kankaasta helposti puhdistettavan. Kangas kestää hyvin viileää lämpötilaa, mutta halkeilua voi esiintyä jos lämpötila alittuu alle -15°c.

Maglian taustapohja on Hi-Loft²™ materiaali, joka on neulottu 100% polyesterilangasta. Yhdessä vinyylipinnan kanssa Hi-Loft²™ -pohjamateriaali luo erittäin pehmeän tunnun, ilman, että tuotteen suorituskyky kärsii.  Taustapohja materiaali parantaa tuotteen tarttuvuutta, repäisylujuutta ja sen venytyslujuusominaisuudet paranevat. Taustapohja tekee materiaalista myös helpommin ommeltavan.

Värivaihtoehdot