Väri nro 7574 Bordeaux

Alcantara Taormina FR

Alcantara Taormina FR kuuluu Alcantara-kokoelman paloturvallisiin kankaisiin. Taormina on kuvioitu epäsäännöllisin pistein.

Leveys: 142 cm
Paino: 450 g/m2
Hankauksenkesto: 10000 Martindale
Pillinki: Ei nyppyynny 4 /5
Värin valonkesto: Erittäin hyvä 5 /8
Paloluokitus: EN 1021 part 1-2, (SL1)
Koostumus: 68% PES, 32% PU
Design: Studio Lauritzon´s

Pesuohjeet

Alcantara pysyy uuden veroisena, kun kankaan imuroi säännöllisesti, pyyhkii aika ajoin kostealla ja harjaa kevyesti pehmeällä harjalla. Irtopäälliset on helppo pestä koneessa. Kiinteä verhoilu voidaan puhdistaa hellävaraisesti kostealla puhtaalla valkoisella kankaalla tai sienellä. Poista ensin irtolika varovasti kankaasta. Vesipesua suositellaan.

Tuotetunnus (SKU): 675. Osasto: .

Tuotekuvaus

Alcantara Taormina FR kuuluu Alcantara-kokoelman paloturvallisiin kankaisiin. Taormina on kuvioitu epäsäännöllisin pistein. Tämä tekee kankaasta hyvin pintamaisen ja käyttökelpoisen, koska säännöllistä toistuvaa kuviota ei ole helppo löytää.
Taorminassa pohjakangas on tuttua ja kestävää Avant-laatua, ja hankauskestoltaan (Martindale end point) se yltää samaan lukemaan 150 000, kuin muutkin Alcantara-laadut. Taorminan erikoistekniikalla printattu kuvio aiheuttaa kuitenkin sen, että olemme ilmoittaneet tuotetiedoissa Martindale-lukemaksi 10 000. Tämä lukema kertoo pisteen, jolloin kankaan kuvioinnissa ei ole havaittavissa oleellista muutosta. Taormina soveltuu sisustuskankaaksi yleiseen kotikäyttöön.

Kangas on poistumassa valikoimasta, tarkista saatavuus.

Värivaihtoehdot