Väri nro 1100 Sea Sand

Alcantara Starlite FR

Alcantara Starlite FR on paloturvallinen Alcantara viehkeällä kuosilla. Metallinhohtoiset pienet pilkut koristavat tätä trendikästä Alcantaraa.

Leveys: 142 cm
Raportti: H: 0,8 cm, V: 0,8 cm
Paino: 450 g/m2
Hankauksenkesto: 30000 Martindale
Pillinki: Ei nyppyynny 4 /5
Värin valonkesto: Erittäin hyvä 4 /5
Paloluokitus: EN 1021 part 1-2, (SL1)
Koostumus: 68% PES, 32% PU
Design: Studio Lauritzon´s

Pesuohjeet

Alcantara pysyy uuden veroisena kun kankaan imuroi säännöllisesti, pyyhkii aika ajoin kostealla ja harjaa kevyesti pehmeällä harjalla. Irtopäälliset on helppo pestä koneessa. Kiinteä verhoilu voidaan puhdistaa hellävaraisesti kostealla puhtaalla valkoisella kankaalla tai sienellä. Poista ensin irtolika varovasti kankaasta. Vesipesua suositellaan.

Tuotetunnus (SKU): 670. Osasto: .

Tuotekuvaus

Alcantara Starlite FR on paloturvallinen Alcantara viehkeällä kuosilla. Metallinhohtoiset pienet pilkut koristavat tätä trendikästä Alcantaraa. Elegantti kangas välkehtii hopeisena ja sopiikin erinomaisesti esimerkiksi koristetyynyihin tuomaan tilaan hieman hienovaraista loistetta.
Kangas sopii yhdistettäväksi Alcantara Avantin kanssa. Starliten hankauskesto (Martindale end point) on 150 000, kuten muissakin Alcantara-laaduissa. Tuotetiedoissa olemme ilmoittaneet Martindale-lukemaksi 30 000, jolloin kankaan kuvioinnissa ei ole havaittavissa oleellista muutosta. Starlite sopii verhoilukankaaksi yleiseen kotikäyttöön.

Kangas on poistumassa valikoimastamme. Tarkistathan saatavuuden.

Värivaihtoehdot