PRO - JULKITILAKANKAAT

Lauritzon´s PRO on julkitilojen sisustukseen tarkoitettu paloturvallisten huonekalukankaiden ja teknisten kankaiden kokoelma. Kaikki Lauritzon´s PRO -kokoelman kankaat löytyvät varastostamme Helsingistä joten toimitukset ovat nopeita.

Myös useimmat kokoelmamme villakankaat täyttävät julkitilakankaille asetetut paloturvallisuusvaatimukset. Villakankaat löydät Wools & Naturals -kokoelmastamme. Tämän, kuten muidenkin kokoelmien julkitiloihin soveltuvat paloturvalliset kankaat on merkitty PRO-symbolilla kankaan teknisten tietojen yhteydessä sekä PRO-tarralla mallihenkareissa ja kartoissa.

Lisäksi löydät paloturvallisia kankaita kokoelmastamme Leather & Likes.

Lauritzon´s Alcantara-kokoelman paloturvallinen Alcantara Avant soveltuu kestävyytensä ansiosta erinomaisesti julkitilojen huonekalujen verhoiluun.

Paloturvallisia julkitilakangaskokoelmia löytyy monilta edustuksiltamme. Erityisesti julkitilakankaisiin erikoistuneita tehtaita ovat italialainen Pugi sekä hollantilainen Oniro Textiles ja tanskalainen Danish Art Weaving.

Erinomainen julkitilojen verhoilukangas on myös edustamamme John Boydin hevosenjouhikangas. Lisäksi edustamme italialaista nahkatoimittajaa Penelopeoggia.

Myös edustamillamme kangas- ja tapettieditoreilla kuten Elitis, Osborne & Little, Lorca, Nina Campbell, Larsen, Brunschwig on paloturvallisten kankaiden ja tapettien kokoelmia.

PRO-malliston kankaat soveltuvat myös vaativaan kotikäyttöön.

Lisätietoja julkitilakankaista saat asiakaspalvelustamme ja showroomista.

Lauritzonin julkitiloihin soveltuvat paloturvalliset kankaat
tunnistat PRO-tarrasta ja -symbolista.