Färg no.

Silvertex

Permablok3-kollektionens Silvertex är ett enkelt men stiligt möbeltyg med utmärkta egenskaper.

Bredd: 137 cm
Slitstyrka: 300.000 Martindale
ljusäkhet: Utmärkt 7 /8
Övrig behandling: Antimicrobial Protection, Antibacterial Protection, Antimyotic Protection, Silverguard Silver Ion Protection
Brandklass: EN 1021-1+2, (SL1), IMO A652(16)
Komposition: 100% vinyl
Design: Studio Lauritzon´s

Tvättråd

Tvätta med mild tvål och vatten. Skölj med rent vatten och torka med en mjuk vit bomullstrasa. Fläckar av fett, blod, solcreme, krita eller vattenlöslig tusch avlägsnas enkelt från vinylytan genom att torka av den.

Artikelnr: 307. Kategorier: , .

Produktbeskrivning

Permablok3-kollektionens Silvertex är ett enkelt men stiligt möbeltyg med utmärkta egenskaper. I Silvertex färgkarta finns det alternativ till både klassiska och trendiga inredningsmiljöer.

Alla tyger i Permablok3-kollektionen är hållfasta kvalitets möbeltyger med Permablok3-egenskaper som skyddar mot mikrober, bakterier och mögel. Detta gör att tyget lämpar sig utmärkt för mycket krävande förhållanden som för t.ex. sjukhus, åldringshem och andra vårdmiljöer liksom för snabbmats-restauranger och restauranginredningar. Permablok3-tygerna är vattentäta, frosthärdiga och har en utmärkt ljusäkthet.

Alla Permablok3-kollektionens tyger kan rengöras med desinfieringsmedel eller alkohollösningar. Passande desinfieringsmedel är t.ex. cosiMed, Henkel-Ecolabin Incidin-serien, B. Braun Melsungen Melisep, Quatohex och Melsitt, liksom Schulke & Mayrin Esemfix. Be gärna om en noggrannare lista vid behov.

Färgalternativ