Färg no. 11020

Alaska

Det enfärgde panamastrukturtyget Alaska känns mycket behagligt och har en vacker, jeansaktig, melerad yta. Tyget finns i 38 olika färger.

Bredd: 140 cm
Vikt: 290 g/m2
Slitstyrka: 23500 Martindale
Pilling: Ingen noppning 4 /5
ljusäkhet: Mycket bra 4,5
Krympning: 3
Brandklass: EN 1021-part 1, (SL2)
Komposition: 100 % CO
Design: Studio Lauritzon´s

Tvättråd

Endast svag centrifugering. Strykning på tygets avigsida eller genom en vit strykduk. Använd inte tvättpulver som innehåller blekningsmedel. Undvik att tvätta tyget med andra färger eftersom tyget kan avge färg. Tvätta Alaska mycket skonsamt. Tvättränder kan uppkomma ifall tvättmaskinen fylls för mycket. Undvik hård centrifugering. Det bästa sättet att tvätta Alaska är att försiktig handtvätta det i ett skillt kärl. Ifall man låter tvätta Alaska hos en tvättinrettning är det bäst att välja kemtvätt.

Artikelnr: 56. Kategori: .

Produktbeskrivning

Det enfärgde panamastrukturtyget Alaska känns mycket behagligt och har en vacker, jeansaktig, melerad yta. Tyget finns i 38 olika färger. Alaska-tyget passar bra för beklädnad av möbler, för lösöverdrag samt som täckande gardiner.

Eftersom tyget krymper i tvätten, kan man trä tyget på dynan när den är lite fuktig. Om krympningen för ett tyg anges vara 3 %, betyder det i praktiken att 2 meter tyg krymper 6 cm. Tyget krymper inte lika mycket i kemtvätt.

Alla tyger bleks i direkt solljus i synnerhet de som innehåller naturmaterial.

Tyget kommer att avlägsnas från vår kollektion. Vänligen kontrollera tillgången.

Färgalternativ