Lauritzon´s Shop

Lauritzon’s tyg- och tapetaffär har sedan 1980-talet funnits på Eira i Helsingfors. Affären säljer både Lauritzon’s egna kollektioner, agenturkollektioner och övriga fantastiska tyg- och tapetföretags kollektioner. Ifall du behöver snygga kvalitetstyg för din soffa, nya vackra gardiner eller på något annat sätt pigga upp din inredning, lönar det sig att besöka Lautitzon’s affär. Bodil Lauritzon och Inger Lauritzon-Kalpala ansvarar för affären och de har en lång erfarenhet av inredning och hjälper dig gärna med att hitta rätt tyger och tapeter för just ditt hem.

Vår affär erbjuder mångsidig och personlig inredningshälp samt planering och sömnad av gardiner. Kom på besök och låt oss stå till tjänst!

Shop kontaktuppgifter


Lauritzon´s Showroom

I Lauritzon’s showroom på Fabriksgatan kan yrkesmän inom inredningsbranchen bekanta sig med både Lauritzon’s egna kollektioner och med tyg- och tapet editorers kollektioner som vi representerar. I våra vackra och trivsamma utrymmen är det trevligt att leta efter de rätta tygerna och tapeterna för din kund och till exempel njuta av en varm kopp kaffe på vår innergård. Vi hjälper även till och svarar på frågor angående tyg- och tapetprojekt inom den offentliga miljön. I vårt showroom hittar du ett brett sortiment av funktionella tyger som speciellt är lämpade för offentlig miljö. Bland annat brandsäkra-, väderbeständiga- och antimikrobiella tyger. Tiina Ventelä ansvarar för Lauritzon’s projektförsäljning och showroom.

För att vi skall kunna ge persolig betjäning och betjäna våra kunder på bästa sätt är Lauritzon’s showrrom öppet endast enligt övernskommelse. Vi ber er därför att boka in ett möte med Tiina eller någon av våra andra försäljare.

Showroom kontaktuppgifter