Penelopeoggi nahat

Det italienska företaget Penelopeoggis läder kommer från noggrant utvalda europeiska tillverkare och är av mycket hög kvalitet. Största delen av lädren kommer ifrån Holland och Tyskland där djur har tillgång till stora betesmarker. Detta gör också att lädren är närmast felfria. Penelopeoggi använder sig endast av ox skinn vars egenskaper gör att lädret är det bästa för möbelbeklädnad. För att kunna garantera den höga kvaliteten kontrolleras varje läderparti. Flera möbelfabriker runt om i världen använder sig av Penelopeoggis läder.

Lädren är genomfärgade. Endast det vita lädret är ytmålat. Lädrens kanter är vackert skurna och uttöjda tunna kanter är borttagna. Mängden lädersvinn hos Penelopeoggi är 11-15 % mindre än hos andra lädertillverkare.
Alla Penelopeoggis läderkollektioner finns i lager så leveranserna är snabba. Företagets service är mycket flexibel och vid större projekt erbjuder man möjligheten att reservera extra kvantiteter. På detta sätt garanterar man att färgnyansen på lädren är samma.

Rengöringen och skötseln av lädret är enkel. En ren, ljus och fuktig trasa och en neutral tvål räcker oftast.

För mer information om Penelopeoggis läder, vänligen kontakta vår Showroom

www.penelopeoggi.com