Lauritzon´s Shop

Lauritzon´s Shop

Lauritzonilla on ollut 1980-luvulta lähtien Helsingin Eirassa oma kangas- ja tapettimyymälä, jossa myydään Lauritzonin omien kokoelmien ja edustusten lisäksi myös muiden kangas- ja tapettieditoreiden kokoelmia. Tarvitsitpa laadukasta kangasta sohvaa varten, upeita uusia verhoja tai muuta piristystä sisustukseesi, niin kannattaa tulla vierailemaan myymälässämme, joka sijaitsee nykyään Kapteeninkadulla. Myymälästä vastaavat Bodil Lauritzon ja Inger Lauritzon-Kalpala. He ovat pitkän kokemuksen omaavia ammattilaisia, jotka osaavat auttaa sinua etsimään tarvitsemasi kankaat laajasta valikoimastamme.

Liikeemme tarjoaa myös monipuolista sisustusapua sekä verhosuunnittelua ja -ompelua. Tule käymään ja anna meidän auttaa!

Shop yhteystiedot ja aukiolo


Lauritzon´s Showroom

Lauritzon´s myymälän avajaiset

Showroomissamme sisustusalan ammattilaiset voivat tutustua Lauritzonin omiin sekä Lauritzonin edustamien kangas- ja tapettieditoreiden kokoelmiin. Viehättävissä tiloissamme on mukava etsiä asiakkaalle sopivia kankaita ja nauttia vaikka sisäpihan terassillamme kuppi kuumaa kahvia. Autamme myös julkitilojen kangasprojekteihin liittyvissä kysymyksissä ja Showroomistamme löydät laajan valikoiman nimenomaan julkitiloihin sopivia funktionaalisia kankaita, tarvitsit sitten paloturvallisia, säänkestäviä tai antimikrobisia kankaita. Lauritzonin projektimyynnistä ja Showroomista vastaa Tiina Ventelä.

Showroomimme on auki vain sopimuksen mukaan, joten pyydämme varaamaan ajan esittelyyn Tiinalta tai muilta myyjiltämme, jotta voimme palvella teitä mahdollisimman hyvin.

Showroom yhteystiedot