Penelopeoggi nahat

Italialaisen Penelopeoggin laadukkaat nahat tulevat tarkoin valituilta eurooppalaisilta tuottajilta. Suurin osa nahoista tulee Hollannista ja Saksasta, jossa eläimillä on väljät laidunmaat ja nahat näin ollen mahdollisimman virheettömiä. Penelopeoggi käyttää vain härän nahkaa, joka ominaisuuksiensa puolesta soveltuu parhaiten huonekalunahaksi. Useat huonekalutehtaat ympäri maailmaa käyttävätkin Penelopeoggin laadukkaita nahkoja. Korkean laatutason ylläpitämiseksi jokainen nahkaerä testataan.

Nahkalaadut ovat läpivärjättyjä. Ainoastaan valkoinen nahka on pintamaalattu. Nahkojen reunat on leikattu siistiksi ja venyneet ohuet reunat on poistettu. Hukkanahan määrä Penelopeoggin nahoissa on jopa 11-15% vähemmän kuin muilla nahkatoimittajilla.

Kaikki Penelopeoggin malliston nahat löytyvät varastosta, joten toimitukset ovat nopeita. Yrityksen  asiakaspalvelu on erittäin joustavaa ja isompien projektien kohdalla tarjotaan varausmahdollisuutta ylimääräisille vuodille. Näin taataan sama värjäyserä kokonaisuuden nahoille.

Nahan puhdistus ja huolto on vaivatonta. Puhdas, vaalea, nihkeä liina ja neutraali saippua riittävät useinmiten puhdistukseen.

Lisätietoja Penelopeoggi nahoista saat Showroomistamme

www.penelopeoggi.com