CMO Paris

CMO nimi tulee sanoista Créations Marianne Oudin”. Marianne Oudin on perustanut CMO:n vuonna 1998 Parisissa. Ennen sitä Oudin toimi Chanelin studion johtajana, työskennellen yhdessä Karl Lagerfeldin kanssa. Oudinin vahva kokemus niin muoti- kuin tekstiiliteollisuudesta johti oman yrityksen perustamiseen tekstiilialalla, mutta tällä kertaa sisustusalalla.  

Oudin oli matkustellut ympäri maailmaan ja hankkinut laajan tietämyksen luonnonkuiduista ja kuitujen valmistukseen liittyvästä käsityötaidosta eri maissa. Tästä syntyi idea tarjota luonnonkuitumateriaaleista valmistettuja tekstiileitä kotisisustuksiin.  

CMO on modernin minimalismin ja naturalismin edelläkävijä. Yrityksen valikoimaan kuuluvat upeat ja ajattomat, luonnonmateriaaleista valmistetut huonekalukankaat ja seinäpäällysteet. Hienostuneet kokoelmat sopivat esimerkiksi kaihtimien, paneeliverhojen ja istuimien verhoiluun. Seinäpäällystemateriaaleissa yhdistyvät rikkaat tekstuurit ja valon tunne.  

Kasvikuituihin erikoistuneen CMO:n tuotteet valmistetaan käsityönä ja materiaaleissa loistavat muun muassa vetiver ruoho, manilahamppu, hamppuraffia palmu, palmun lehdet ja vesihyasintti. Yritykselle on tärkeää ylläpitää perinteisiä käsityöläistekniikoita ja taitoja sekä tarjota materiaaleja, joiden hienous piilee niiden rakenteessa. CMO:ssa luonnonmateriaalit kohtaavat maailman parhaat käsityöläistaidot. 

 

https://www.cmoparis.com/en/ 

 CMO:n kokoelmat ovat nähtävissä ja tilattavissLauritzon’s Showroomista. 

 

CMO jälleenmyyjät

  • Helsinki Poiat Office Oy, Sisustus Camomille
  • Tampere Seinäruusu