Penelopeoggi nahat

Italialaisen Penelopeoggin laadukkaat nahat tulevat tarkoin valituilta eurooppalaisilta tuottajilta. Suurin osa nahoista tulee Hollannista ja Saksasta, jossa eläimillä on väljät laidunmaat ja nahat näin ollen mahdollisimman virheettömiä. Penelopeoggi käyttää vain härän nahkaa, joka ominaisuuksiensa puolesta soveltuu parhaiten huonekalunahaksi. Useat huonekalutehtaat ympäri maailmaa käyttävätkin Penelopeoggin laadukkaita nahkoja. Korkean laatutason ylläpitämiseksi jokainen nahkaerä testataan.

Nahkalaadut ovat läpivärjättyjä. Ainoastaan valkoinen nahka on pintamaalattu. Nahkojen reunat on leikattu siistiksi ja venyneet ohuet reunat on poistettu. Hukkanahan määrä Penelopeoggin nahoissa on jopa 11-15% vähemmän kuin muilla nahkatoimittajilla.

Kaikki Penelopeoggin malliston nahat löytyvät varastosta, joten toimitukset ovat nopeita. Yrityksen  asiakaspalvelu on erittäin joustavaa ja isompien projektien kohdalla tarjotaan varausmahdollisuutta ylimääräisille vuodille. Näin taataan sama värjäyserä kokonaisuuden nahoille.

Nahan puhdistus ja huolto on vaivatonta. Puhdas, vaalea, nihkeä liina ja neutraali saippua riittävät useinmiten puhdistukseen. Penelopeoggin nahoille on tilattavissa myös oma hoito- ja puhdistussarja.

PENELOPEOGGI-NAHKALAADUT

Nuvola
Sileä, erinomainen nahkalaatu, joka soveltuu vaativiinkin sisustuskohteisiin. Nahassa on kevyt polyuretaanipinta, jonka ansiosta se on helpompi pitää puhtaana. Nuvolassa on Penelopeoggin laajin värikartta. Värejä on 80. Nuvola-vuodan paksuus on n. 1.0 – 1.2 mm ja koko n. 5 m2

Supernuvola
Supernuvola on aniliininahka joka on valmistettu Euroopan laadukkaimmilta laidunalueilta huolella valituista parhaista vuodista . Tämä erittäin korkealuokkainen nahka on täysin korjailematon. Supernuvola on nahka huippulaatua arvostaville, täysin luonnonmukaista käsittelemätöntä nahkaa etsiville asiakkaille. Vuodan paksuus on 1.1-1.3 mm ja koko n. 5 m2. Supernuvolan värikartta on rajoitettu luonnonsävyihin jotka parhaiten tuovat esille aidon nahan kauneuden.

Nuvola ignifuga
Paloturvallinen Nuvola täyttää tiukimmatkin julkitilojen paloturvallisuusvaatimukset. Värikartassa on 17 väriä.

Zefiro
Korjailtu, pinnoitettu nahka, johon on värjäyksen jälkeen painettu martio eli pintakuvio. Nahassa on polyuretaanipinta, jonka ansiosta se on helpompi pitää puhtaana. Vuodan paksuus on n. 1.2 – 1.4 mm ja vuodan koko n. 5 m2. Zefiron värikartassa on 33 väriä.

Borea
Korkealuokkainen, pinnaltaan luonnollinen ja korjailematon semianiliininahka. Borea on Penelopeoggin nahoista paksuin. Vuodan paksuus on 1.4 ? 1.6 mm ja koko on n. 5.2 m2. Värikartassa on 24 klassista väriä.

Piuma
Korjailtu, pehmeä nahkalaatu on Zefiron kaltainen, mutta paksumpi. Painettu martio on voimakkaampi kuin Zefirossa. Piuma on Penelopeoggin edullisimpia nahkalaatuja. Piuma-vuotien reunoissa saattaa olla pieniä virheitä enemmän kuin muissa laaduissa. Nahassa on polyuretaanipinta, jonka ansiosta se on helpompi pitää puhtaana. Piuman paksuus on 1.3 ? 1.5 mm ja vuodan koko 4.7 m2. Piuma on monikäyttöinen nahka sopien niin veneiden kuin julkitilojen verhoiluun. Värikartassa on 17 väriä.

Aliseo
Korjailtu, monikäyttöinen, Nuvolan kaltainen sileä nahkalaatu. Aliseo on Penelopeoggin edullisimpia nahkalaatuja. Hinta- laatusuhde on erinomainen. Aliseo-vuotien reunoissa saattaa olla pieniä virheitä enemmän kuin muissa laaduissa. Nahassa on polyuretaanipinta, jonka ansiosta nahka on helpompi pitää puhtaana. Aliseon paksuus on 0.9-1.1 mm ja vuodan koko n. 5 m2. Sävystä sävyyn liukuvassa laajassa värikartassa on 57 väriä.

Brezza
Korjailtu, monikäyttöinen, sileä nahkalaatu. Brezza on Penelopeoggin edullisimpia nahkalaatuja. Brezza-vuotien reunoissa saattaa olla pieniä virheitä enemmän kuin muissa laaduissa. Nahassa on polyuretaanipinta, jonka ansiosta nahka on helpompi pitää puhtaana. Brezzan paksuus on 0.9-1.1 mm ja vuodan koko n. 4.5 m2. Nuorekkaan trendikkäässä värikartassa on 31 väriä.

Scirocco
Korjailtu semianiliininahka, joka on käsitelty kauniisti patinoituneeksi antiikkinahaksi. Scirocco on värjätty kasviväreillä, vahattu sekä kevyesti pintakäsitelty. Soveltuu mm. ”vintage”- verhoiluun. Vuodan paksuus on 1.0-1.2 ja koko n. 4.8 m2. Värikartassa on 5 nahan perusväriä.

Anaconda
Hohtava käärmekuvioinen erikoisnahka. Vuodan paksuus on 0.8-1.1 mm ja koko n. 2.2 m2. Värikartassa on 6 metallinhohtoista väriä.

Colonial, Imperial, Chicco, Ghibli, Luxor, Memphi
Näyttäviä krokotiilikuvioisia erikoisnahkoja, joista Imperial on erittäin korkeakiiltoinen ja Colonial saman kuvion hillitympi vaihtoehto. Vuodan paksuus on 0.8-1.0 mm ja koko n. 2.2 m2. Imperial -nahan värikartassa ovat väreinä valkoinen sekä 7 nahan perusväriä. Colonial-värejä on 3. Muiden erikoisnahkojen lisätietoja www.penelopeoggi.com

Cavallino
Verhoilukarva, josta on saatavana 40 eri väriä. Cavallinon värikartasta löytyvät sekä hillityt että persoonallisen hehkuvat trendivärit. Cavallinoa on saatavissa myös väritykseltään ja kuvioinniltaan luonnollisina taljoina käytettäväksi esim. mattoina. Väreinä ovat musta-valkoinen, ruskea-valkoinen ja musta-ruskea-valkoinen. Vuodan paksuus on 1.3-1.5 mm ja koko n. 4.2 m2.

Zenit
Zenit on täysin korjailematon  luonnonmukainen huippulaatuinen anilliininahka todellisille tuntijoille jotka arvostavat ajatonta kauneutta ja charmia. Zenit-nahka vain paranee käytössä ja vanhetessaan. Kaikki nahan luonnolliset rypyt ja epätasaisuudet sekä värin vaihtelu lisäävät sen luonnollista kauneutta. Vuodan paksuus on 1,2-1,4mm ja koko noin 5m2. Värikartta on rajoitettu luonnonsävyihin jotka parhaiten tuovat esille tämän upean aidon nahan kauneuden.

Lisätietoja Penelopeoggi nahoista saat showroomistamme ja asiakaspalvelusta.

www.penelopeoggi.com